| KULLANIM YERİ ZAMANI VE DOZU: | | | |
| | UYGULAMA ZAMANI | YAPRAKTAN | DAMLA SULAMA İLE (cc/dekar) |
| BİTKİ | (100 litre su ile) |
| Domates-Biber Patlıcan-Hıyar | Fide dikiminden itibaren yetişme dönemi boyunca | 200 - 250 | 500 - 1000 |
| Çilek | Fide dikiminden itibaren yetişme dönemi boyunca | 200 - 250 | 500 - 1000 |
| Karpuz-Kavun- Kabak | Bitkilerin 2-3 yapraklı olduğu dönemden itibaren | 200 - 250 | 500 - 1000 |
| Bağ-Kivi | 1. uygulama: Çiçeklenme öncesinde | 250 - 300 | 500 - 1000 |
| 2. uygulama: Meyve tutumundan sonra |
| 3. uygulama: Meyve irileşme döneminde |
| 4. uygulama: Gelişme dönemi boyunca |
| Muz | 1. uygulama: Çiçeklenme öncesinde | 250 - 300 | 500 - 1000 |
| 2. uygulama: Meyve tutumundan sonra |
| 3. uygulama: Meyve irileşme döneminde |
| 4. uygulama: Gelişme dönemi boyunca |
| Fındık-Ceviz- Antep Fıstığı | 1. uygulama: Çiçeklenme öncesinde | 250 - 300 | 500 - 1000 |
| 2. uygulama: Meyve tutumundan sonra |
| 3. uygulama: Meyve irileşme döneminde |
| 4. uygulama: Gelişme dönemi boyunca |
| Elma-Armut-Ayva | 1. uygulama: Çiçeklenme öncesinde | 250 - 300 | 500 - 1000 |
| 2. uygulama: Meyve tutumundan sonra |
| 3. uygulama: Meyve irileşme döneminde |
| 4. uygulama: Gelişme dönemi boyunca |
| Zeytin | 1. uygulama: Çiçeklenme öncesinde | 250 - 300 | 500 - 1000 |
| 2. uygulama: Meyve tutumundan sonra |
| 3. uygulama: Meyve irileşme döneminde |
| 4. uygulama: Gelişme dönemi boyunca |
| Mısır-Ayçiçeği | 1. uygulama: Bitkiler 15-20 cm olunca | 250 - 300 | 500 - 1000 |
| 2. uygulama: Bitkiler 40-50 cm olunca |
| Patates-Şekerpancarı-Havuç | 1. uygulama: Bitkiler 4-5 yapraklı olunca | 250 - 300 | 500 - 1000 |
| 2. uygulama: Yumru irileşme döneminde |
| Buğday-Arpa-Çeltik | Kardeşlenme döneminden itibaren | 200 - 250 | - |
| Pamuk | Bitkilerin 3-4 yapraklı olduğu dönemden itibaren | 200 - 250 | 500 - 1000 |
| Soğan-Sarımsak | 1. uygulama: Bitkiler 4-5 yapraklı olunca | 200 - 250 | 500 - 1000 |
| 2. uygulama: Baş irileşme döneminde |
| Fasulye-Nohut Mercimek | Gelişme dönemi boyunca | 200 - 250 | 500 - 1000 |
| Yaprağı yenen sebzeler (Marul, Kıvırcık, Lahana) | Gelişme dönemi boyunca | 200 - 250 | 500 - 1000 |
| Yeşil alanlar- Süs Bitkileri | Gelişme dönemi boyunca | 200 - 250 | 500 - 1000 |