YARAVITA CALTRAC 160
YARAVITA CALTRAC 160
YARAVITA CALTRAC 160
YARAVITA CALTRAC 160
YARAVITA CALTRAC 160
YARAVITA CALTRAC 160
YARAVITA CALTRAC 160
YARAVITA CALTRAC 160

SUMİAGRO

YARAVITA CALTRAC 160

Paylaş:
WhatsApp
features800 TL üzeri ücretsiz kargo
features3 gün içinde iade değişim
Ürün Açıklaması

KALSİYUM EKSİKLİĞİNİ GİDERMEDE 1 NUMARALI YARDIMCINIZ

Meyve, sebze ve diğer mahsullerde, kalsiyum ile ilgili bozulmaları kontrol etmek ve azaltmak için yüksek konsantrasyonlarda kalsiyum içeren sıvı mikro besin gübresidir.

Garanti Edilen İçerik(W/W)
Suda Çözünür Kalsiyum Oksit (CaO)%16


Tavsiye Tablosu

BitkiUygulama ŞekliDozuUygulama Zamanı
ArmutYapraktan0.5-1 l/da
(Su oranı: 15-50 l/da su)
Çiçek taç yapraklarının döküldüğü dönemden itibaren hasattan bir hafta öncesine kadar 7-14 gün aralıklarla düzenli uygulamalar yapılmalıdır.
BağYapraktan0.7-1 l/da
(Su oranı: 50-100 l/da su)
Meyve oluşumundan itibaren 7-14 gün aralıklarla uygulamalar yapılmalıdır.
Çilek (Tarlada Yetiştirilen)Yapraktan1 l/da
(Su oranı: 20-60 l/da su)
Sürekli ürün vermeyen çeşitlerde, çiçeklenme başlangıcından itibaren 3 uygulama 7-10 gün aralıklarla uygulama tekrarlanmalıdır. Sürekli ürün veren çeşitlerde; Toplamda 3l/da dozundaki oranı 0.5 l/da dozunda 6 ya bölerek uygulamalar yapılmalıdır. Birbirini takip eden uygulamalarda uygulama aralıkları 10 gün 14 günden daha az olmamalıdır
Domates, Patlıcan, Biber (Tarlada Yetiştirilen)Yapraktan0.4 l/100 l su
(Su oranı: Maks. 100 l/da su)
Çok genç meyvelere doğrudan püskürtmek suretiyle 0.4 l/da dozunda uygulama yapılmalıdır.
ELMAYapraktan0.5-1 l/da
(Su oranı: 15-50 l/da su)
Petal yaprak dökümünden hasattan 1 hafta öncesine kadar 7-14 gün aralıklarla uygulama yapılmalıdır.
FINDIKYapraktan0.5 l/da
(Su oranı: 50-100 l/da.)
Hasattan 45 gün ve 30 gün önce 2 uygulama şeklinde yapılmalıdır.
Hıyar, fasulye (Tarlada yetişen)Yapraktan0.5 l/da
(Su oranı 20 l/da.)
Meyve tutumu ile birlikte 7 gün aralıklarla 2-3 uygulama yapılmalıdır.
Karpuz (Tarla)Yapraktan0.5 l/da
(Su oranı: 20 l/da su)
Meyve oluşumu başlangıcında 7 gün uygulama aralıkları ile 2-3 uygulama
Kavun (Tarlada Yetiştirilen)Yapraktan0.5 l/da
(Su oranı: 50-100 l/da su)
Erken meyve oluşumundan meyve şişmesine kadar 7-10 gün aralıklarla 3-5 uygulama
Kiraz, Kayısı, Şeftali, Nektarin, Erik, NarYapraktan0.5-1 l/da
(Su oranı: 15-50 l/da su)
Petal yaprak dökümü ile hasattan bir hafta öncesine kadar 7-14 gün aralıklarla 0.5-10 l/da dozunda uygulanmalıdır.
KiviYapraktan0.5 l/da
(Su oranı: 50-100 l/da.)
Petal yaprak dökümünden hasattan 1 hafta öncesine kadar 7-14 gün aralıklarla 3 uygulama yapılmalıdır.
MUZYapraktan0,5 l/ha
(Su oranı: 50 l/da)
Meyve tutumundan itibaren 10 – 14 gün aralıklarla 4-5 uygulama.
NarenciyeYapraktan1 l/da
(Su oranı: 50-100 l/da su)
Meyve büyüme başlangıcından hasada kadar 3 uygulama. Uygulamalar arasında 10-14 gün aralıklar olmalıdır.
Örtü Altında YetişenlerYapraktanMaks. doz: 0.5 l/100 l su
(Su oranı: Maks.: 100 l/da su)
Uygulama zamanı için tarlada yetiştirilen ürün baz alınmalıdır.
PAMUKYapraktan0.5 l/da
(Su oranı: 20 l/da su)
Erken çiçeklenme döneminde
PATATESYapraktan0.5-1.0 l/da
(Su oranı 20 l/da)
Yumru oluşumu başlangıcında (yumruların yarısından fazlası, stolonların gövde çapının iki katı büyüklüğe ulaştığında) 2-3 uygulama yapılmalıdır ve yaprak sapı (petiyol) analizini takiben yumru büyüme döneminde 10-14 gün aralıklarla uygulanmalıdır. .
TÜTÜNYapraktan0.5 l/da
(Su oranı: 3-50 l/da su)
Fidenin tarlaya dikiminden (3-4 yaprak dönemde) 2 ile 3 hafta sonra ve yine 10 gün sonra olmak üzere
Yaprağını döken sert kabuklular (Ceviz, Kestane, Antep fıstığı, Badem)Yapraktan1 l/da
(Su oranı: 50-100 l/da su)
Petal yaprak dökümü ile birlikte 1.0 l/da dozunda 7-10 gün aralıklarla 2 ile 5 uygulama yapılmalıdır.
ZEYTİNYapraktan0.5-1 l/da
(Su oranı: 50-100 l/da su)
Çiçek tez yaprakları döküldüğü dönemden itibaren hasattan bir hafta öncesine kadar 10-14 gün aralıklarla düzenli uygulamalar yapılmalıdır.
Yorumlar
Yorum Yap
Bu ürün için henüz yorum yapılmamış.