LİBRO 5-20-0+TE NPK gübre çözeltisi, bitki besleme alanında yüksek performans sunan bir üründür. Astranova markası tarafından üretilen bu özel formül, bitkilerin ihtiyaç duyduğu temel besin maddelerini dengeli bir şekilde sağlar. İçeriğindeki azot (N), fosfor (P) ve potasyum (K) oranları, bitkilerin sağlıklı büyümesini desteklerken, ek olarak yer alan mikro elementler (TE) bitkilerin genel gelişimini optimize eder.
| GARANTİ EDİLEN İÇERİK | % W/W |
| Toplam Azot (N) | 5 |
| Üre Azotu (N) | 5 |
| Suda Çözünür Fosfor Pentaoksit (P2O5) | 20 |
| Suda Çözünür Bor ( B) | 0,2 |
| Suda Çözünür Bakır ( Cu) Tamamı EDTA ile Şelatlı | 0,01 |
| Suda Çözünür Demir (Fe) Tamamı EDTA ile Şelatlı | 0,02 |
| Suda Çözünür Mangan ( Mn) Tamamı EDTA ile Şelatlı | 0,01 |
| Suda Çözünür Çinko ( Zn) | 4 |
| EDTA Şelatının Stabil olduğu pH aralığı Cu, Fe, Mn, için; | 3-9 |
Kullanmadan önce mutlaka etiketi ve ürün bilgilerini okuyun.
Bu gübre çözeltisi, tarım alanında ve hobi bahçelerinde kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Bitkilerin besin ihtiyaçlarını karşılayarak, sağlıklı ve verimli bir büyüme süreci sağlar. LİBRO 5-20-0+TE, bitki besleme stratejilerinizi güçlendirmek için ideal bir tercihtir.
| ÜRÜNLER | UYGULAMA ZAMANI | YAPRAKTAN ml/da | DAMLA SULAMADAN |
| (100 litre su ile) | LT/ da (1 ton su ile) | ||
| Domates-Biber Patlıcan- Hıyar | Fide dikiminden sonra | 2 | |
| Çiçeklenme döneminde | 250-300 | ||
| Karpuz - Kavun - Kabak | Meyve tutumundan hasada kadar | ||
| Çilek | Fide dikiminden sonra | 150-200 | 2 |
| Bağ - Kivi | Gözlerin uyanma döneminde | 150-200 | 2 |
| Muz | Doğum zamanı | 150-200 | 2 |
| Narenciye | Çiçeklenmeden önce | 200-250 | 2 |
| Kiraz - Vişne - Şeftali - Kayısı - Erik | Gözlerin kabarmasından sonra,çiçeklenmeden önce | 200-250 | 2-2,5 |
| 200-250 | |||
| Elma - Armut - Ayva | 200-250 | 2-2,5 | |
| Zeytin | Çiçeklenmeden önce | 200-250 | 2-2,5 |
| 1.uygulama: Bitkilerin 15-20 cm olduğu dönemden itibaren | 150-200 | 2 | |
| Ayçiçeği | 2.uygulama: Bitkilerin 40-50 cm olduğu dönemden itibaren | ||
| 1.uygulama: Bitkilerin 15-20 cm olduğu dönemden itibaren | 150-200 | - | |
| Mısır | 2.uygulama: Bitkilerin 40-50 cm olduğu dönemden itibaren | ||
| Patates – Ş. Pancarı - Havuç | Çıkıştan sonra | 150-200 | 2 |
| Buğday - Arpa – Çeltik | Kardeşlenme döneminde | 150-200 | - |
| Pamuk | Tarak oluşumundan önce | 150-200 | - |
| Faulye - Nohut -Mercimek | Çıkıştan hasada kadar | 150-200 | 2 |
| Fındık - Ceviz - Antep Fıstığı | Çiçeklenmeden önce | 200-250 | 2-2,5 |
| Yaprağı yenen sebzeler | Bitki boyunun 8-10 cm olduğu dönemden itibaren | 150-200 | 2 |
| (Marul, Kıvırcık, Lahana vb.) | |||
| Soğan - Sarımsak | 150-200 | 2 | |
| Yeşil alanlar- Kesme Çiçekçilik | Yetişme sönemi boyunca | 150-200 |