Alışveriş deneyiminizi iyileştirmek için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanıyoruz. Detaylı bilgiye Gizlilik ve Çerez Politikası sayfamızdan erişebilirsiniz.
• Bitkilere makro ve mikro besin elementlerini verir. Ayrıca toprakta bitki tarafından alınamayan bu elementleri şelat forma sokarak, bitkinin en yüksek ..oranda almasını
..sağlar ve bunları bitkide dengeli hale getirir.
• Toprak mikroorganizmalarının çoğalmasını teşvik ederek, tarlada kalan anızın kısa sürede parçalanmasını sağlar.
• Tohumların kısa sürede çimlenmesini sağlar.
• Kuvvetli kök gelişmesi sağlayarak,bitkilerin topraktan daha fazla besin maddeleri ve su almalarını sağlar.
• Bitkilerde klorofil oluşumunu hızlandırarak; daha çok karbonhidrat, protein, şeker, yağ v.b. maddelerin yapılmasını sağlar.
• Bitkilerde yeşil aksam oluşumunu arttırır.
• Herbisitlerin etkisini arttırıcı olarak kullanılır.
• Bitkileri hastalık ve zararlılara karşı dayanıklı kılar ve virüslerin çoğalmasını frenleyerek nematodların zararını azaltır.
• Olumsuz ekolojik koşullara karşı bitkilerin dayanıklılığını arttırır. Ayrıca çiçek ve meyve dökülmesini önler.
• Bitkilerde % 30' a kadar verim artışı sağlar.
• Ürünlerin depolama dayanıklılığını arttırır.
UYGULAMA TABLOSU
Ürün
Kullanım Zamanı
Miktar (cc/da)
Hububat
Kardeşlemede (Ot ilacı ile beraber)
100
Çilek
Kardeşlenmede ve meyve bağlama döneminde
150
Mısır
1) Birinci çapadan sonra
100
2) İkinci çapadan sonra
150
Pamuk
1) 8-10 cm boylanınca
100
2) Birinciden 15-20 gün sonra
150
Şeker Pancarı, Patates
1) Birinci çapadan sonra (3-5 yapraklı)
150
2) İkinci çapadan sonra
150
Ayçiçeği
1) Bitkiler 4-5 Yapraklı iken
100
2) Birinci ve ikinci çapa arasında
150
Fasulye, Nohut ve
1) Bitkiler 4-5 yapraklı iken
150
Diğer Baklagiller
2) Birinciden 15-20 gün sonra
150
Bağlarda
1) Çiçeklenmeden önce
150/100 Lt. Su
2) salkım oluşumundan sonra
200/100 Lt. Su
Sebzeler
a) Sera sebzeleri:
4-5 yapraklı iken birinci uygulamadan itibaren 20 şer gün arayla en az üç uygulamave her defasında
200/100 Lt. Su
b) Tarla Sebzeleri: Domates, Biber, Patlıcan, Hıyar, Marul
5 - 6 yapraklı devreden itibaren 20’şer gün arayla en az iki uygulama ve her defasında
150
Meyveler
Elma, Armut
1) Çiçeklenmeden önce
100/100 Lt. Su
2) Birinciden 20 gün arayla en az iki uygulama ve her uygulamada
100/100 Lt. Su
Erik, Kiraz,
1) Çiçek tomurcuğu zamanı
100/100 Lt. Su
Vişne, Şeftali, Zeytin
2) Birinciden 20 gün arayla en az iki uygulama ve her uygulamada
150/100 Lt. Su
Portakal, Limon,
1) Çiçekten Önce
150/100 Lt. Su
Mandalin, Gryfurt
2) Meyve olum zamanı
200/100 Lt. Su
Fındık
Çiçekden önce ve meyve bağladıktan sonra
150
GARANTİ EDİLEN İÇERİK
% W/W
Toplam Organik Madde
6
Suda Çözünür K2O
2
Alginink Asit
0.3
Giberallik Asit
15ppm
PH
8-10
Deniz Yosunu (Ascophyllum nodosum - Ecklonia maxima)